餐廳: 米子
資訊:

2017-10-06 351 瀏覽
很久沒有嚐越南菜,所以試試此店,我們點了一個2人餐,小朋友鍾意食香口嘢,所以加點了春卷和蝦餅, 套餐有蜆港椰青蜆肉湯、芒果龍利柳米紙卷拼扎肉碎蒸粉包及柚子蝦沙律、蕃茄牛尾煲配蒜蓉包、馬拉盞炒通菜 虎蝦扎肉炒粉絲、附送飲品及甜品。湯略 鹹,米紙卷、蒸粉包、柚子蝦沙律味道ok, 蕃茄牛尾煲番茄味香濃, 配蒜蓉包食 一流,可惜牛份量較少,炒通菜有鑊氣, 炒粉絲夠惹味但略嫌油膩, 春卷和蝦餅炸得外脆內軟不油膩, 甜品椰汁糕香滑甜度適中, 整體食物質素 ok ,但食完後有點兒口乾
甜品椰汁糕香滑甜度適中
, 整體食物質素 ok ,但食完後有點兒口乾