2015-08-05 407 瀏覽
晩飯時間又係要諗食咩既時候,行過呢間餐廳員工係門口好落力拉客,門口餐牌上既野食都係d大路既越南野同泰國野,無咩要求下就入左去~我地係散叫,但食完埋單發現一開始店員推介既二人套餐係抵食d!!首先叫左個撈檬($48),撈檬最重要個汁,但個汁麻麻,無咩味,所以成個粉都無咩味塊米紙好乾,咬唔開,所以入面D料跌哂出黎,但味道就唔差,上菜個侍應叫我地點魚路、我地都覺得怪怪地,因為平時都係點甜酸汁,不過我地都聽個位店員講,但食食下又有另一個走過黎話唔好點魚露啦,甜酸汁好食d嫁...呢個好食!黎到仲熱辣辣,個汁都好好食,好甜同好香橙味,而且淋左汁D雞皮仲脆卜卜,個人覺得仲好食過荼餐廳既西檸雞越南餐廳但越南野麻麻,但唔係越南野就幾好食,整體都唔差既,店員都幾好人幾好傾~~
烤牛肉紙米巻
香橙雞