平時同男朋友去食tea,食完佢通常都只係話「ok la!」好少會讚好味!😏帝苑呢間越南餐廳今次嘅tea主要係鹹點為主,三層佔咗兩層,所以連男朋友都好滿意!☺️我地平日去,所以餐廳無乜人,仲有自然光,傾計好舒服。Tea set可選擇嘅飲品款式唔少,不過我地最後都叫咗越南咖啡,望住啲咖啡滴出來好得意!☕️味道同係越南時飲嘅一樣,不過一定要襯熱飲,凍咗就好澀。鹹點入面,最好食嘅係庶蝦同春卷,食嘅時候仲係暖同脆口,好味!法包就太韌啦,好難咬開😂雞沙律、蝦片肉碎、米紙卷都好味,我地兩個大食鬼仲嫌食得唔夠候,哈哈!🤪甜點入面最好味嘅係黑朱力燈餅,好濃朱古力同橙香味,果然帝苑甜品有質素保證!😋蝴蝶酥都係佢地名物,原味比抹茶香脆好味。仲有乾冰冰住上嘅士多啤梨同黑莓,夠新鮮!咁優質嘅食物質素、環境、服務,$388+1%是絕對值得的❤️