(非會員)
2006-10-22 3 瀏覽
很差(x10)!第一差:安排坐位- 叫號碼叫到亂晒龍。佢地呢間有D係單邊位(即一排過、好似食迴旋壽司咁既坐位),佢地叫號碼時,將單邊同唔單邊既,用同一個號碼,所以叫號碼時,跳來跳去,無所適從。仲有,因為我地忍唔住太餓(我地有三個人),所以決定坐單邊位,行商場既人就響我地面前行來行去,仲要有一個響我地面前一路望住個大Foamboard食物Menu,一路響度「通渠」,我的朋友就見唔到,我就見到晒,跟住,咩野都唔想食了!第二差:食物- 很差!大家有無食過無味既魚露?未,大家去試下!同埋個日叫左個香芧雞翼,未至於係凍的,不過只係微暖咁囉!朋友叫既扎肉檬,兩「大」片扎肉,檬粉就好多!喂,多謝晒喎!肯定飽!第三差:服務- 完全Self Service,D待應見到你自己走去自己碗、自己個茶壺自己去倒茶,佢地都可以當無見過!可能真係Halloween到:你睇我唔到、你睇我唔到!各位,以上只是我個人上個星期既親歷既「奇景」,完全係我自己既意見,up to 你地自己去定唔去啦!
很差(x10)!