星期五晚6:25分入坐,都仲有好多空位。PORKER SET(熟成豚西冷、豬柳)- $240 (4/5)FULL HOUSE SET(熟成豚西冷、豬柳、 芝士豚肉餅) (4/5) 吉列豬每件都炸得好香脆,炸粉唔算厚,豚西冷係咁多款豚最好食,入口唔會好韌,豬柳相比西冷就無咁實在,再淋啲。芝士豚肉餅中間個芝士係小流心,芝士果濃得黎唔算太搶左豚肉既香味,但食到最後會覺得膩。每set都可以仼加菜,食哂會有staff黎問你需唔需要加(加完一次就唔會再問,因為佢趕住要你走)平心而論,佢既菜係幾好食,可以解膩。總結:埋單加埋一$5xx,中環晚餐黎講算正常。一早就知道佢係要order先有水,但$240仲要加埋一,一杯水都無就…..佢野係好食,但連個湯都未飲完就問人碟野仲要唔要,我明出面有人等位你好想我快啲走,咁你起碼都要等我食完先係咪?佢以前未搬係細舖既時間有人情味好多,有水飲又唔會趕你走。
星期五晚6:25分入坐,都仲有好多空位。