2023-02-15 569 瀏覽
幫襯左超過10年,由當初平靚正,去到而家正常價錢味道還可以,一直都有幫襯無論夜晚定係中午!食物嘅質素10年前出色,而家都好味嘅不過始終都係水準下跌左,下午茶午餐都好抵食!其實一個月點都會食兩三次今日走去食午餐下午茶,因為佢有兩邊舖位,我哋喺細嗰邊!平時佢都有啲加配優惠第一張單落係有半價的,今日呢個有啲生面口我就問佢加配優惠有冇半價?佢話冇,咁我就加咗一樣嘢本來想+3樣㗎!張單出咗嚟我見到有半價,我就問返佢可唔可加配,佢就話可以點先入到去出返嚟同我講話:因為唔係第一張要比返正常價錢,跟住我都同佢講我頭先都話佢應該有半價㗎啦。咁唔緊要啦取消啦!因為始終佢都可能係新,所以就冇辦法啦唯有下次再食啦!四點左右食物到咗,仍然抵食好味!四點10幾分佢就叫啲客人去隔離嗰邊,4:25嘅時候仲有三四台客,我喺度食緊剩返大概三份一,冇任何通知嘅情況下熄燈!跟住又開又熄,我以為撳錯掣,然後職員望住我我望住佢,跟住就同廚房佬大大聲講話OK啊!然後冇理我繼續熄燈喺我隔離瞓,你哋落場我唔知幾點!但係你會唔會見到我食緊嘢,但係完全冇通知直接熄燈俾我睇,咁如果你唔俾人入嚟嘅時候你唔話俾我聽你幾多點落場或者係通知我食快少
其實一個月點都會食兩三次

四點10幾分佢就叫啲客人去隔離嗰邊,4:25嘅時候仲有三四台客,我喺度食緊剩返大概三份一,冇任何通知嘅情況下熄燈!跟住又開又熄,我以為撳錯掣,然後職員望住我我望住佢,跟住就同廚房佬大大聲講話OK啊!然後冇理我繼續熄燈喺我隔離瞓,你哋落場我唔知幾點!但係你會唔會見到我食緊嘢,但係完全冇通知直接熄燈俾我睇,咁如果你唔俾人入嚟嘅時候你唔話俾我聽你幾多點落場或者係通知我食快少少、又或者可以叫我去隔離嗰邊食埋佢啊!有冇禮貌㗎?你哋要休息好正常㗎員工嘅福利,但我係客人係咪都應該得到相對幾友善禮貌啊?如果你同我講4:30就收嘅,咁我一係問吓你可唔可以掉去隔離一係我咪打包外賣走囉,唔使玩到咁串呀?跟住我開咗手機個盞電燈照住嚟食佢就繼續喺我隔離瞓,跟住幾個行過嘅職員望住我哋黑蚊蚊喺度食,真係不知所謂,就算你啲嘢食好食到飛天都冇用,