2025-02-19
最鍾意嚟呢間火鍋食放題,食材新鮮唔使講,環境乾乾淨淨,好推介殿品套餐,每一位客人都會送一隻鮮活鮑魚,鮑魚超巨型🤩而且一點異味都冇😎我哋揀嘅係季節限定嘅湯底 — 嗨嗨蟹鍋,蟹肉鮮美同幾多膏,沙白脹卜卜,味道鮮甜~兩者熬出嚟嘅精華十分濃郁,鮮甜無比! 未開始渌嘢食我已經飲咗幾碗湯喇😂.👁🗨 日本宮崎縣A5和牛.➰ 肉質脂肪豐富,而且雪花紋路超級靚!!渌幾秒見到變色就可以食喇,唔使任何醬料已經好好味 ,帶住淡淡嘅奶香味好正🤭.👁🗨 澳洲M9和牛肩胛肉.➰ 肩胛肉肉質飽滿,帶住脂肪但係唔油膩,控制好時間可以食到超級鮮嫩嘅肉質!.👁🗨 特上牛小排.➰ 脂肪分佈均勻,食落口感層次分明,既軟嫩多汁,又有微微嚼勁🙃就算熟透咗都仲係嫩嘅,唔柴~仲有豐富多款嘅台式小吃供應,我哋攞咗唔多只係想試吓味道😆炸地瓜條同茶葉蛋都唔錯😇食完仲會送我哋一人一杯嘅春陽茶事 ,用清爽嘅飲品嚟完美結束我哋呢一餐.🔛 整體評分(7.5/10)
👁🗨 日本宮崎縣A5和牛
👁🗨 澳洲M9和牛肩胛肉
👁🗨 特上牛小排
🔛 整體評分(7.5/10)