2023-06-06 481 瀏覽
一直欠嘉寶一個滿分食評💯經男朋友介紹下去食,由我咬落去第一啖就決定要幫佢寫返個食評!!!真係好好味呀!性價比極高!*上個月中已經食咗,拖到依家🙈烤布利芝士牛堡 $68🍔本身叫嘅時候都唔知咩叫烤布利,最初以為係烤布蕾Crème brûlée🍮,但原來係baked brie cheese,即係焗嘅芝士🧀,仲要有m記漢堡扒咁厚,真係好驚喜🤩 不過佢唔係拉絲嗰種芝士,而係平實濃郁嘅芝士☺️,另外圖片已經睇得出用了非常之新鮮,而且個包一早已經搽咗牛油,連埋牛肉流出黎ge汁一流🤤烤菇芝士牛堡 $73🍄呢個包係我男朋友叫,我只係試吓少少,個包非常厚,睇落好似有兩塊肉咁😂一舊大啡菇可以彌補少少食肉獸嘅罪惡咁🫢 菇菇同牛肉嘅口感好夾,兩個包牛肉都係一樣,手打似的,唔似雪藏肉👍🏻食物大合照📸小食方面,無論燒賣定炸燒賣份量都幾多,就咁叫一個餐一定飽,但我哋貪心少少叫多咗兩個小食,分別係魚手指同香脆粟米片雞塊,粟米片炸雞係第一次試,同樣係彌補罪惡感的感覺🤫食落去有少少麥味咁,幾得意🤗 另外蜜糖芥末醬,偏攻鼻,小朋友未必食到🙈整體來講,所有食物用料新鮮,除咗餡料,麵包亦都新鮮製作,溫度Keep得好好👍🏻total
一直欠嘉寶一個滿分食評💯
真係好好味呀!
性價比極高!
*上個月中已經食咗,拖到依家🙈
烤布利芝士牛堡 $68🍔

烤菇芝士牛堡 $73🍄

食物大合照📸

整體來講,所有食物用料新鮮,除咗餡料,麵包亦都新鮮製作,溫度Keep得好好👍🏻total只係食咗$161💰難怪有咁多好評,當日係平
2023-05-19