2022-04-08 59 瀏覽
之前同同事食lunch,見到佢個burger好吸引搞到我都想試下😹,最後收工去左買🤣🤣。仲要有人排緊隊,味道就會有保證🤤🤣。餐廳門面都幾靚,好美式style~☀️辣雙芝士牛堡 +黑松露 芝士煙肉薯條果粒橙成個burger 烘得岩岩好,真係隔住口罩都聞到!成個包又熱又香,仲要加埋黑松露係參邊🤣🤣,但係食食下先記得未影相🥺,咁重要既黑松露都唔記得影😂,真係掛住食。仲有超厚芝士,牛肉真係食得新鮮整出黎,牛質嫩滑真係回味無窮🤤🤤~芝士煙肉薯條真係好正!勁多芝士!見住店員倒d芝士落黎黎陣真係治癒~薯條係厚身果種,又脆又香口,口感十足😽😽!2樣野食都係即叫即整,確保係新鮮~都係10分鐘就有~都幾有速度😻😆。

☀️辣雙芝士牛堡
+黑松露