2020-07-07 111 瀏覽
返工就最鍾意聽到有coffee break,大家都想從工作壓力中鬆一鬆,以前經過女人街根本唔會見到旁邊有乜嘢舖頭食飯,行完旺角家樂嘅H&M,過嚟女人街望吓,依家條街乾淨左同埋冇咁多人,眼前突然間見到 Coffee break,年輕店員熱情招呼就一於坐低試吓啦!香烤蜜糖雞翼配沙律 $52先叫個小食開胃一下,點算下我啲戰利品,雞翼大大隻好肥美,香烤得外皮十分香脆,加上少許蜜糖汁,雞翼肉嫩多汁,配沙律一起食唔會覺得油膩。自家製芝士牛肉漢堡 $108呢個環境好適合食漢堡包嘅心情,Angus Beef Burgers 系列好吸引我眼球,就選擇了 ~Mega Cheese Burger。牛肉漢堡扒帶有很香濃的牛肉味,咬一啖有爆汁的感覺,比在連鎖店買的好吃!芝士搭上漢堡牛肉,好味而且是絕配,好難唔好食,即叫即整,雖然製作需時,但係新鮮熱辣辣係值得等嘅!精選湯忌廉湯也絕對不馬虎,好味道。Iced mocha 芳香好味,甜度適中。溫泉蛋卡邦尼意粉 $82老公係勁鍾意食卡邦尼意粉,材料豐富有溫泉蛋、洋蔥、蘑菇、蒜蓉、煙肉、芝士⋯他說這裏的意粉特別彈牙而且有咬口,溫泉蛋汁加埋醬汁 ,Creamy 而且味道濃

香烤蜜糖雞翼配沙律 $52

自家製芝士牛肉漢堡 $108

精選湯
忌廉湯也絕對不馬虎,好味道。

Iced mocha
芳香好味,甜度適中。

溫泉蛋卡邦尼意粉 $82
他說這裏的意粉特別彈牙而且有咬口,溫泉蛋汁加埋醬汁 ,Creamy 而且味道濃郁,絕對是合格之上。

• 香烤蜜糖雞翼配沙律
  • 溫泉蛋卡邦尼意粉