餐廳: Cafe 330
資訊:

2023-08-22 259 瀏覽
係下午茶時段我會成日嚟, 因為幾鍾意食呢到嘅蛋糕。佢哋嘅蛋糕食落唔會過甜過漏,食落味道好好,而且口感都好鬆軟。佢每日都會有唔同嘅蛋糕揀,而我每次都會試唔同嘅款式。實際上價錢都只係$20左右,佢哋又係社會企業,好值得被支持黑芝麻豆腐芝士蛋糕 食到好天然嘅黑芝麻味道,加上佢用料係豆腐加芝士,食落唔會覺得好heavy,同比較輕盈健康雲石芝士蛋糕 低糖版嘅雲石芝士蛋糕,味道好之餘有唔會覺得漏,蛋糕口感幾鬆軟。檸檬慕絲蛋糕好鍾意表面嗰層檸檬慕絲,酸酸甜甜咁,令人忍唔住一啖又一啖咁食。藍莓鬆餅
係下午茶時段我會成日嚟, 因為幾鍾意食呢到嘅蛋糕
。佢每日都會有唔同嘅蛋糕揀,而我每次都會試唔同嘅款式

黑芝麻豆腐芝士蛋糕

雲石芝士蛋糕