餐廳: 星幕
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-09-22 4499 瀏覽
難得平日放假,同老公去咗將軍澳皇冠假日酒店樓上43樓星幕食下午茶,由於係平日嘅關係, 所以我只係預早15minutes 喺OpenRice度book位。上到去唔駛等直接可以入去,環境好舒服唔算太多人。我哋叫咗個下午茶,好抵食, 經OpenRice book位仲有八五折。另外我哋另外加錢叫咗一杯白酒,而下午茶呢個set 本身都有跟兩杯嘢飲。講返個T set,佢嘅味道主要都係有橙味, 檸檬味, 西柚味, 好清甜, 好light, 唔會好溜, 亦都唔太甜。性價比來講我覺得好抵食,加上你可以坐得耐, 喺將軍澳來講有一個咁pleasant 嘅地方同朋友食下野嘆吓下午茶性價比絕對係好高。

夢幻果香下午茶
下午茶