2024-01-11 23 瀏覽
食日韓燒肉食到悶悶地嘅肉食愛好者天堂!氣氛熱鬧,serves好好,有個waiter極有元氣,令我哋食得好開心😀和牛盛盒盛滿嘅和牛片,每一款都各有千秋,鮮嫩而充滿油香,入口即化,燒完之後更加香~蒙古羊卷肉有驚喜!薄切嘅羊肉卷鮮嫩到不行,淡淡嘅羊肉香氣唔羶,夾埋薄餅青瓜一齊食好好味澳洲羊肩骨扒好大塊~有d難燒,不過值得!個人覺得5成都仲保持到嫰滑,一啖咬落去,肉汁四溢,羊味濃郁安格斯牛臀肉牛臀肉油脂較少,肉質有咬口,帶有濃郁嘅牛肉香氣厚切牛舌厚切永遠唔會令我失望,外脆內嫩,一定要試吓連埋wasabi醬一齊食尼度嘅食物相對一般燒肉店更有特色,羊肉類大多數令我以為會有肉羶味,亦唔敢試太出位嘅野,但食完覺得尼度嘅羊都好鮮味,唯一可惜個個爐邊d菜未熟就燶晒,好難燒,食唔到

和牛盛盒

蒙古羊卷肉
好好味

澳洲羊肩骨扒

安格斯牛臀肉
牛臀肉油脂較少,肉質有咬口,帶有濃郁嘅牛肉香氣

厚切牛舌