餐廳: 永年士多 (屯門市廣場1期)
資訊:

3天前 0 瀏覽
今日發現屯門市廣場開咗永年車仔麵,終於唔駛去好遠先有得食👍🏻佢哋嘅車仔麵好出色,味道好,品質高,食物選擇種類又多,重要唔算貴👍🏻四餸麵 -豬皮勁爽口,魷魚都唔韌,好鮮味。豬血好入味,雞翼牀淋好好味,真係好食到停唔到口。串串combo - 陳皮魚蛋好好味,有淡淡陳皮的青香。爽甜牛柏葉,完全沒有煮過火,好爽口,加上醬汁,正呀。豬腸一啲都唔韌,加上魷魚,非常新鮮,加上銷魂永年咖喱辣醬,好味程度更上一層樓👍🏻車仔麵加串串Combo咁好味,飲品又點可以差,我叫了柚子蜂蜜冰,他們是用100%天然屯門原蜜去做呢杯特飲,柚子蜜清甜又可口,將口腔的辣味一一清除,重滋潤了喉嚨,非常好飲,不錯不錯😊

6天前