2021-04-09 232 瀏覽
同老婆去康城行下新商場,見到祥仔辣辣係The Lohas 都開左分店,嗜辣之人當然要試下啦!辣辣招牌二人套餐有前菜、招牌菜、小菜同甜品,性價比高!呢個係招牌口水雞,軟嫩o既雞肉浸泡係滿滿的辣油之中,食落又麻又辣,好正,而且花生好脆口!酸辣紅海蜇花都幾爽口,微酸辣且帶有嚼勁招牌菜我地揀招牌祥仔酸菜魚!菜式可以選走辣、微辣、中辣或者大辣,所以唔食辣嘅朋友仔都可以食到!就番老婆,酸菜魚揀左微辣,都幾香幾惹味!酸菜魚微微酸辣,湯頭清甜,原來係用左雞骨同豬骨去煲!魚肉好嫩滑,高質自家酸菜炒肉末配薄餅,肉末加上酸菜炒得好香!呢道菜拌飯一流,用薄餅包黎食幾特別,另一番滋味!干鍋福建椰菜花又係爆充滿麻辣鮮香,椰菜花好入味!焦香爽脆宮保蝦仁份量都幾足,蝦仁肉質彈牙,味道酸辣提香套餐o既甜品係酒釀桂花湯圓,味道清香雅淡,配合煙煙韌韌o既湯圓,幾好!食辣當然要叫D凍飲先夠爽!叫左兩杯沙冰試下,牛牛好滑好香牛油果味,清甜帶奶香。熱情之谷口味就更加清新,有香蕉、芒果汁、鳳梨汁加上牛奶,充滿熱帶風情!辣得過癮🔥

酸辣紅海蜇花都幾爽口,微酸辣且帶有嚼勁

干鍋福建椰菜花又係爆充滿麻辣鮮香,椰菜花好入味!焦香爽脆

宮保蝦仁份量都幾足,蝦仁肉質彈牙,味道酸辣提香

• 招牌祥仔酸菜魚