2018-04-04 149 瀏覽
麥當勞本來冇乜特別野好講,但是近來真的多咗好多款式不停推出,所以從速食以及小食來看,寫下不同新品種,等大家留意吓麥當勞既美食,又可以回顧吓童年,為何麥當勞可以做到50年不變,仲係大人細路,係人都鍾意既fastfood! 安格斯漢堡: 推上餐牌好一段時間,好美味,包裝靚!入面塊牛肉肉汁係比起普通漢堡包口感厚重好多既。狂野火辣脆雞:這個漢堡點解我會比大咀巴表情,因為實在太辣~係辣到雙唇都腫埋~ 首先包入面既辣醬係鮮紅色,真的屬於火辣,我食倒之後撩走咗好多,等佢無咁辣。但係𥚃面還有幾塊綠色辣椒,同樣火辣感高。這個漢堡餐現在仲有推出,自問好嘗辣先好試!滋味蝦堡:➕紅豆批先講滋味蝦堡,蝦肉味道啖了一點,應該要問職員取點鹽灑在蝦塊上才夠味~這次我特別加多塊紅豆批,因為不是時常見到,賣相好香脆,都應該值得啩~最後,係在這間麥當勞食咗過士多啤梨紐紋甜筒(忘記影相~) ,雪糕夠多,流到底都仲食到雪糕和甜筒脆脆服務加分!

安格斯漢堡:

狂野火辣脆雞:

。這個漢堡餐現在仲有推出,自問好嘗辣先好試!

滋味蝦堡:
➕紅豆批