2019-07-28 253 瀏覽
最近係屋企附近有一間商場翻新咗,講到入面有好多種類嘅餐廳開咗。有日係附近睇完戲就過咗去睇睇。果然商場入面光亮咗好多,而我要介紹嘅餐廳就係依個商場嘅美食區入面,位置都好近入口,要搵到佢都應該唔難。佢嘅腸粉種類其實唔多,食過其他餐廳都知道,但大路嘅都會有,同可以因自己需要加配料。價錢黎講都好低,加上以我所知,係屯門都無乜皺皮腸粉,所以特然想食,佢都可以係你的選擇。今次就食了淨腸粉加蛋和生菜。腸粉黎講,都算滑身,加咗蛋就簡直為腸粉賦予新嘅靈魂,而菜就咗啲口感。我覺得腸粉好食,但他們提供的醬油係好差,啲味好啖,可能佢地無再重新調配過,所以真係比啲調味料搞砸晒。我地有自備餐具過去食,佢地都唔會拒入,都係扺讚嘅

淨腸粉加蛋和菜

,而菜就咗啲口感。

我地有自備餐具過去食,佢地都唔會拒入,都係扺讚嘅
2019-07-07
5 分鐘 (堂食)
淨腸粉加蛋和菜