2024-06-09
呢間餐飯一定唔會再去,首先佢嘅食物唔係特別好食,只係一間普通韓燒餐廳同炑八差唔多,但係佢嘅價錢冇平過炑八。最令人憤怒既係….食食下未夠一個鐘,個侍應走黎同我講用餐時間仲有10分鐘,即係一個鐘未夠就要趕我走,我以為自己去左食茶記!然後仲要我叫多碟肉,我問佢點解,我話食唔落,佢話喺門口有貼通告,每枱要叫3碟燒肉,但我入去餐廳時冇見到,而佢地帶我去坐位時都冇講話要叫3碟燒肉!搞到我叫左成隻人蔘雞湯,食完已經飽咗啦!仲有碟牛係拼盤!早知我散叫!就係因為佢哋冇講,最後仲要迫我叫多碟肉打包,祝你地早日執笠!我真係未試過咁鬼嬲!隔離枱都同我遇到同一個情況,同我一齊喺度鬧,大家都好無奈!早知係咁就淨係叫燒肉,唔叫其他menu 人入面既野!我淨係叫個人蔘雞湯都$200,嗰個牛肉拼盤都$500,仲有飯同燒雞未計…唔係錢嘅問題唔係食唔起,係食唔落!我張單兩個人都食千幾蚊,但係唔落迫人叫野食呢個行為好可恥!
搞到我叫左成隻人蔘雞湯,食完已經飽咗啦!
仲有碟牛係拼盤!早知我散叫!就係因為佢哋冇講,
最後仲要迫我叫多碟肉打包,祝你地早日執笠!