2021-12-22 70 瀏覽
最近見到旺角MOKO新世紀廣場開左個戶外遊樂場,帶左兩個小朋友去放電,outdoor playground 我就覺得一般般,但之後係food court反而有驚喜我習慣去food court 都會行一個圈,睇哂有咩野食先再決定,但去到呢個burger counter就停左落黎,兩個囡已經被佢地個mini burger吸引住,加上聖誕旗仔,實在太cute cute啦我分別買左兩set 聖誕迷你漢堡(3pc)去share,三個人食岩岩好裡面有mini水牛城雞肉漢堡 + mini日式豚肉漢堡 + mini魚夫之堡1. mini 水牛城雞肉漢堡: size岩岩好,水牛城汁酸酸辣辣,夠開胃2. mini日式豚肉漢堡: 麻醬配豆苗,幾新鮮既日式配搭3. mini魚夫之堡: 因為佢係加埋蛋醬去炸,size 會比其他兩個略大,龍脷柳唔錯,入面都幾鮮嫩

2. mini日式豚肉漢堡: 麻醬配豆苗,幾新鮮既日式配搭
2021-12-19
10 分鐘 (堂食)
  • 迷你漢堡