2021-07-20 1188 瀏覽
疫情前,食過2次,覺得唔錯,今日再食,分別好大!退步咗好多!座位:首先我哋坐正係最近門口張枱,4個人,我哋要求坐裏面,當時7:00pm有一大堆人埋單,裏面好多吉位,待應點都唔肯換。我哋坐正係門口位, D人、手推車出出入入,感覺好差!如果2人可接受這個位置,4人太迫!服務:待應們全程都忙都不得了,叫個人都難,加單又漏單!不斷幫你收嘢,趕頭趕命咁!食物:前菜-以前有雞翼,依家無咗,改咗一碟口水西瓜,食落去酸、辣,甜🍉,超難食。前菜仲有碟腐竹,食咗一啖,無特別,我見人哋有類似炸排骨,但我哋冇,唔知係咪比漏?想揾個人問都問唔到,因為待應忙到飛起,皮旦就好食😋流心的!海鮮:蜆係變壞咗,咬一啖極臭!蟹,第一轉蟹係好大隻,好食,再加單已經唔係個回事,細隻好多。另外,魷魚、蝦、蠔、魚都好食!刺身船:種類少咗,得八爪魚🐙、油金魚、帶子.....無咗海膽、三文魚,不過整體都新鮮的!雞煲:keep到水準,幾好味!份量:4個人唔係比4人份量,例如前菜皮旦,得3粒,丸每款得3粒.....待應話公司set係咁喎,咁我哋4個人咪每樣都要叫佢加?但又漏單喎!甜品:以前係芝士蛋糕,依家係雪糕,得一種口味,榴連,唔食榴連

雞煲:keep到水準,幾好味!

甜品:以前係芝士蛋糕,依家係雪糕,得一種口味,榴連,唔食榴連就無其他選擇。待應話無曬其他味。

飲品:所謂自家製個D飲品,款式係多,不過味道淡到同飲水無咩分別,飲罐裝最好。

環境;全晚凍到飛起,燈上面仲開把風扇,就算熄咗都極凍。
口水西瓜