2021-08-25
全素經典千層麵(免費升級:含奶製芝士)$113麵有咬口,醬汁夠多唔會太乾,不過蕃茄汁略嫌酸左少少而千層麵名係全素,但餐牌括號入面寫住免費升級含奶製芝士,所以我估最後變左唔係純素🤔🤔不過我唔係嚴格素食者,最後都無專登問店員,食純素嘅朋友要問一問了蒜香墨魚汁海鮮意粉(Lunch Set) $93意粉彈牙,魚籽新鮮,足料👍餐湯 (Lunch Set包埋餐湯 散嗌千層麵另加$16就有餐湯及熱餐飲)好驚喜竟然係🌽打成嘅粟米湯唔係普通罐頭湯,鮮甜🌽味加埋輕輕嘅胡椒味好開胃凍奶茶 (千層麵餐飲補差價+$4)茶夠香,茶奶比例唔錯,唔太甜第一次黎Diff Cafe,好意外舖仔細細竟然有超多食物選擇,仲有一版全部都係素食嘅餐牌,平時去好多cafe都淨係得一至兩樣選擇,而且黎黎去去都係得個款,非常推薦想間中食下素嘅朋友帶埋食肉獸朋友黎,因為肉食同素食嘅餐點都有好多選擇😻😻👍
全素經典千層麵(免費升級:含奶製芝士)$113
麵有咬口,醬汁夠多唔會太乾,不過蕃茄汁略嫌酸左少少
蒜香墨魚汁海鮮意粉(Lunch Set) $93
意粉彈牙,魚籽新鮮,足料👍
凍奶茶 (千層麵餐飲補差價+$4)
茶夠香,茶奶比例唔錯,唔太甜