2024-04-21 1657 瀏覽
身為貓奴嘅我知道有貓Cafe開當然唔會放過啦,一入到去就比好多嘅貓包圍,最特別嘅係佢呢度設有貓BB專區,睇到啲貓BB真係好可愛,個心即刻融化咗。做完成日嘢收工望到貓貓真係好舒壓,令人心情都放鬆晒。⚜️加拿大海膽醬雜菌意大利飯伴三文魚籽估唔到貓Cafe嘅食物水準係咁高,佢嘅海膽醬真係好濃郁,每一啖都好似充滿着海膽嘅感覺,意大利飯吸收晒所有精華,真係令人回味無窮,加埋三文魚子嘅點綴,鮮味更加出。⚜️鮮蟹肉蟹膏意大利粉佢嘅蟹肉真係好多,啖啖都係蟹肉,而且鮮味十足,意粉嘅熟度亦都啱啱好,好有彈性。⚜️冰意式鮮奶咖啡鮮奶咖啡又係我嘅最愛,每一啖咖啡都充滿着奶香,入口順滑。⚜️冰山政小山園抹茶平時鍾意飲開抹茶嘅我,都覺得呢杯抹茶好香,有少少似抹茶鮮奶嘅感覺。

⚜️加拿大海膽醬雜菌意大利飯伴三文魚籽

⚜️鮮蟹肉蟹膏意大利粉

⚜️冰意式鮮奶咖啡
鮮奶咖啡又係我嘅最愛,每一啖咖啡都充滿着奶香,入口順滑。

⚜️冰山政小山園抹茶