2025-02-15 0 瀏覽
唔使特登走去元朗嘅遠處搵啦,其實就係喺元朗,都可以輕輕鬆鬆搵到一間好有氣氛又好有誠意嘅小店。呢間餐廳嘅裝修真係好雅緻,你一踏入去,就好似突然間走進咗外國嘅花園咁,感覺超寫意。餐廳最有特色嘅地方,肯定就係那一大片放滿咗唔同花卉佈置嘅玻璃,行近睇,每一朵花都插得好有心思,成個環境都被襯托得格外浪漫。所以話呢度絕對係放假嘅時候,去食個悠閒brunch嘅超級好選擇。講到食物,就更加唔可以錯過啦!佢哋嘅牛油果雞肉黑松露意大利麵,只需要$98咋。一上枱,就可以聞到黑松露濃郁嘅香味,意大利麵嘅口感煙韌得嚟又掛汁,每一口都可以咬到嫩滑嘅雞肉同埋清爽嘅牛油果,真係好正。另外,佢哋嘅英式早餐English Breakfast,售價$118 。呢個英式早餐好豐富,有西班牙火腿片、田園沙律、金黃嘅煎蛋、香噴噴嘅豬肉腸、脆卜卜嘅煙肉、外脆內軟嘅薯餅,仲有新鮮嘅水果。每一樣都做得好地道,一試就知好正宗。