2020-01-16 3279 瀏覽
難得同朋友著靚靚食飯,想揀一間裝修靚少少既餐廳~依度環境靚而安靜,座位之間空間大坐得舒服而weekend brunch價錢合理既,食物不會太差,服務態度都好滿意~只在週末同公眾假期12-3pm 提供既all you can eat weekend brunch,每人要$350+1任食只有小食同沙律,主菜係四選一,飲品甜品要額外加錢,我地食小食都好夠,就無要甜品基本上小食都試晒,佢跟返你人數咁比你,唔會話浪費,每樣都好食✨比較特別既有Pani Puri,睇名唔知咩黎😅係有個波波,自己塞餡入去食既,特別又好味而主菜部分比較令人失望…✨黑松露意粉好奇怪,d意粉斷開,個意粉醬又水水的無乜味✨火腿有點普通,唔係難食而係有唔抵食既感覺,佢下面d薯蓉好食✨海鮮反而ok既~✨腸仔唔會難食~同埋個堆薯蓉好食!
難得同朋友著靚靚食飯,想揀一間裝修靚少少既餐廳~
依度環境靚而安靜,座位之間空間大坐得舒服

基本上小食都試晒,佢跟返你人數咁比你,
唔會話浪費,每樣都好食

✨比較特別既有Pani Puri,睇名唔知咩黎😅
係有個波波,自己塞餡入去食既,特別又好味
PANI PURI

AUNTIE'S NETTED SPRING ROLLS

MARBLED HERBAL TEA DEVILED EGGS

SPICED TUNA WONTON CUPS

而主菜部分比較令人失望…

✨黑松露意粉好奇怪,d意粉斷開,個意粉醬又水水的無乜味
“BLACK TRUFFLE” SPAGHETTI

THE CLASSIC SUNDAY ROAST

✨海鮮反而ok既~
CATCH OF THE DAY

✨腸仔唔會難食~同埋個堆薯蓉好食!
BANGERS & MASH
PANI PURI