平日六點幾到,排咗大概半個鐘入到本來好大期望,見到呢排咁多人話好食,但發覺真係overrated ~~先講食物質素~椒鹽排骨雞湯麵 $62個排骨同塊皮一夾就分離,個皮好淋,肉質好鞋口麵條係chewy嗰隻,可以接受但排骨真係好一般~~手工冬菇木耳雞肉餃 $58哇呢隻餃 不得了 味道好淡要蘸醬食先得佢個醬係ok,但個餃子真係唔ok麻辣鴨血煲 $82無香味,得死辣味豆腐有啲臭,但鴨血就正常食完好口渴~~椒鹽鹽酥雞 $56成餐飯最正常係佢其實鹽酥雞浸味都好難整得唔好食浸味道係香的,但炸粉都偏厚,肉質都可以,算嫩服務態度方面~排隊嗰陣問有無得雪蛋糕,staff話無呢個服務咁我地一坐低叫完野食就拿拿聲食咗個蛋糕先啦點知食食下有個中性打扮短髮女侍應行埋嚟話:下,你知唔知我地要收$100切餅費我地回覆話問咗你地同事無得雪蛋糕,以為無喎之後佢話:我地係無得雪,但要收返錢囉咁我地問佢畀碟同叉我地分蛋糕,但最後都無畀我同朋友都好不解,你要收我地切餅費但又無畀過任何service,嗰個中性打扮短髮女侍應態度仲要好串總結呢間唔值得排咁耐隊同食第二次,要好食同揸你食嘅台灣餐廳仲有其他選擇,大家去之前要諗清楚
平日六點幾到,排咗大概半個鐘入到

先講食物質素~
椒鹽排骨雞湯麵

椒鹽排骨雞湯麵 $62
個排骨同塊皮一夾就分離,個皮好淋,肉質好鞋口
麵條係chewy嗰隻,可以接受
但排骨真係好一般~~

手工冬菇木耳雞肉餃

手工冬菇木耳雞肉餃 $58
哇呢隻餃 不得了 味道好淡
要蘸醬食先得
佢個醬係ok,但個餃子真係唔ok
麻辣鴨血煲

麻辣鴨血煲 $82
無香味,得死辣味
豆腐有啲臭,但鴨血就正常
食完好口渴~~

椒鹽鹽酥雞

椒鹽鹽酥雞 $56
成餐飯最正常係佢
其實鹽酥雞浸味都好難整得唔好食
浸味道係香的,但炸粉都偏厚,肉質都可以,算嫩

服務態度方面~
排隊嗰陣問有無得雪蛋糕,staff話無呢個服務
咁我地一坐低叫完野食就拿拿聲食咗個蛋糕先啦
我地回覆話問咗你地同事無得雪蛋糕,以為無喎
之後佢話:我地係無得雪,但要收返錢囉
咁我地問佢畀碟同叉我地分蛋糕,但最後都無畀

總結
30 分鐘 (堂食)