2010-11-11 7 瀏覽
咁啱路過見到門面被門口個綠色招牌吸引咗入去。裡面的裝修也頗得意,餐廳內有一棵大樹,大概是用來配合森林這個主題吧!環境企理,座得舒服。難得個廁所都好乾淨呢!食物方面選擇頗多,多數是港式西餐。套餐感覺幾抵食,只是百多元就有幾款菜式連飲品。比起茶餐廳還要便宜。不過賣相真係要彈,好多碟上檯時覺得好肉酸,真係唔係好開胃。味道方面不過不失,唔算得上好食又唔算難食。1) 葡汁焗什菜 - 個樣唔多似焗出來,個汁太稀,麻麻地。2) 牛油帶子焗薯蓉 - 我最欣賞的一款菜式,牛油味好濃焗得好香,yummy!3) 瑞士雞翼 - 瑞士汁唔夠甜,似老抽雞翼多啲。但勝在夠多,有五隻。4) 焗鴛鴦飯 - 一邊係茄汁焗豬扒飯,另一邊係白汁海鮮飯。新鮮焗起好夠熱,豬扒好淋,味道幾好。不過太細碟,唔係好夠食。焗飯可以走芝士,怕吃芝士的人也可以叫焗飯了。
環境企理,座得舒服。難得個廁所都好乾淨呢!

1) 葡汁焗什菜 - 個樣唔多似焗出來,個汁太稀,麻麻地。

焗飯可以走芝士,怕吃芝士的人也可以叫焗飯了。
very good
2010-10-16