2024-09-26
屯門好去處🔆今日約左朋友去屯門悅品酒店食自助午餐,位置係屯門西鐵站行6分鐘左右就會到,交通好方便👍🏻呢間酒店以火車🚅做主題,餐廳有一卡卡嘅火車位,打卡真係一流,大人細路都啱🤤😍最近係「和風·韓流·滋味之旅」主題,咁當然離唔開有刺身同韓國泡菜煎餅,2樣都係我最愛😋其他食物包括冷盤選擇嘅種類都好多,冷盤有青口,麵包蟹、翡翠螺等,熱食有炸天婦羅🍤、豬肋骨、人蔘雞湯、清酒煮蜆、牛西冷、鰻魚炒飯等,最正係有壽喜湯和牛烏冬😋🤤飲品方面有韓式罐装汽水亦都有近期大熱嘅爆打檸檬茶😚甜品種類都超級多,有糕點、waffle、啫喱糖,連雪糕都有幾個唔同嘅牌子選擇,例如:movenpick😍😍如果一家大細食完buffet之後,仲可以去埋佢地嘅兒童室內樂園玩,個場有成2500呎咁大🤩呢度無論環境同食物質素都好適合一家大細或者同朋友聚會慶祝品嘗😀
飲品方面有韓式罐装汽水亦都有近期大熱嘅爆打檸檬茶😚
甜品種類都超級多,有糕點、waffle、啫喱糖