餐廳: Dim Sum Library
資訊:

~~~THE UPPER HOUSE STAYCATION X DIMSUM LIBRARY  ~~~~~且_(゚◇゚;)ノ゙~~~~~~~~~~~~~~~~由於8:00 PM 平日同預約左時間的關係,大致上在完全無人的情況下入左餐廳。同圓方店面相比起較古典風 感覺上比較似一間加入了酒吧特式的一間中菜廳。大致上我覺得啲食物好正常,你感覺佢盡晒力比FUSION你。 見外國人客較多,佢地會比較鐘意呢種感覺中西合璧既感覺?如果想同同事放工搵位飲酒享受下同食少少野 都可以試下Ψ( ̄ w ̄)Ψ♡ME'S PICK RANKING : ♡NO. 1 :魚香脆茄子 - 覺得真心要食,呢個係成餐飯最睇到佢最有誠意。口感好得意,好餸飯同酒。♡NO.2 :松露菜粒蛋白炒飯成件事好有飯唔會太油 ,每一啖好有口感同黑松露香味 。蛋白一粒一粒貌相好有心機。其他: (呢個真係好頹。。。。。。。。。)
且_(゚◇゚;)ノ゙~~~~~~~~~~~~~~~~

大致上我覺得啲食物好正常,你感覺佢盡晒力比FUSION你。
見外國人客較多,佢地會比較鐘意呢種感覺中西合璧既感覺?

♡ME'S PICK RANKING :

魚香脆茄子
口感好得意,好餸飯同酒。

♡NO.2 :松露菜粒蛋白炒飯

松露菜粒蛋白炒飯
其他:

擔擔湯包

黑松露蝦餃
Mojito
One Thousand Years of Song

蟠絲蒜香帶子皇
 (呢個真係好頹。。。。。。。。。)

題外話/補充資料: KLOOK 有DISCOUNT 可以睇下!
2021-09-23
魚香脆茄子