依間嘢長期都大排長龍好受歡迎,入選OpenRice開飯熱店泰國菜,記得記得一定要book枱,Walk-in都可以不過有排你排😆比較fusion嘅泰國菜,環境有裝修都有氣氛,但如果你想食最傳統嘅泰國菜當然唔可以同九龍城嗰啲比,我自己就覺得賣相精緻啱聚會慶祝啦,味道上就唔算好出色🤣冇其他人讚嘆得咁誇張❣️聽聞最近有猛男Waiter,餐廳有寫恭候日期(我幫襯嘅時候咁啱仲未開始有🥹👓 香茅烤豬頸肉 $98豬頸肉呢啲小食都值得一試嘅,都香脆唔肥膩,而且份量都算多,不過一舊水喎~👓青咖喱雞 $116青咖喱醬最唔辣,正常發揮囉都有雞肉同埋泰式茄子。配上4塊薄餅 不過唔好太大期望會好酥脆好好食嗰種 👓柚子紅石榴沙律 $88👓冬蔭功大頭蝦意粉 $158冬陰功調味少少辣辣地,有兩隻大頭蝦,老實講係咪好特別好出色呢 我又唔覺。係個正常發揮嘅意粉,個人覺得味值$158呢個價錢,出面嗰啲手工意粉就話啫~👓芒果糯米飯甜筒 $68可以叫職員寫上生日快樂字句,打卡慶祝都幾靚。但老實講都係傳統嘅芒果糯米飯好食啲,佢係糯米飯同芒果完全分開兩樣嘢😅有個椰子雪糕不過勁肥膩感覺可能好多奶油,不是清甜,重點 同個甜筒完全唔夾味。👓
❣️聽聞最近有猛男Waiter,餐廳有寫恭候日期
(我幫襯嘅時候咁啱仲未開始有🥹

👓芒果糯米飯甜筒 $68

👓 Coconut Smoothies $58
👓 Thai milk tea $42
👓 Thai green milk tea $46
有椰子味,不過唔算特別清甜,有少少肥膩嘅感覺,對比下我覺得泰式奶茶好飲啲,反而佢嘅泰式奶茶唔算話非常甜,可以接受!Thai green味道都幾特別,飲落更加冇原味奶茶咁甜添