2017-07-04
之前見上網同埋啲朋友都話好鍾意食咖啡弄 所以呢一日 就去試下因為熱潮過後其實都已經唔使再排隊 一上到去 見到冇咩人客 有好多枱都冇人坐員工問我哋幾多位咁我哋就答兩位但係完全冇指示叫我哋等一陣定係入去自己搵位 原本已經行咗入去諗住自己搵位但係侍應就叫停咗我哋話未執完枱 呢點好唔清晰畀到個客人 要個客人企咗喺門口三分鐘都未有人帶入位一坐低就睇下個menu佢個menu以飲品為主食物嘅種類其實係好少 多數係以輕食為主例如三文治 甜品。主食有一兩款 咁我哋就叫左煙燻雞肉三文治同海鹽焦糖窩夫 三文治上碟嘅時候份量都幾多兩個人食啱啱好旁邊仲有一啲嘅雞蛋沙律做伴碟 味道唔可以話好好食但唔算難食 因為三文治呢樣嘢其實好難會唔好食嘅 裏面嘅蔬菜都幾新鮮 到窩夫份量亦都係啱啱好足夠兩個人可以一齊share食 窩夫都叫做幾好食外脆內軟加少少cream同埋雪糕一齊食好好味 飲品叫咗個冰美式摩卡 上面嘅cream 好creamy 另外一杯係凍美式香草雪糕咖啡 同樣冇乜咖啡味個雪糕幾好食咁囉 啲位都坐得幾舒服嘅 可以畀到客人飲下野傾下偈 但就唔似一般cafe可以慢慢坐因為每一檯客人只限90分鐘 所以如果想同朋友一齊
一坐低就睇下個menu佢個menu以飲品為主
所以如果想同朋友一齊食下野吹下水hea下呢度就唔係咁適合喇