(非會員)
2008-02-14 2 瀏覽
o個晚阿小煩生日咪諗住去食餐好o既!咁o岩呢位小煩又想食日本野但係又唔食海鮮架喎!!!咁我就一馬當鮮去左open rice都search喇, search左呢間日本餐廳一d都唔貴, 又係食日本野仲要係buffet同埋係中環, 見有唔少o既劣評, 都諗應該唔差就去試下喇!我打左去book位, 大家都認為我好有效率!!!平靚正o既野咁快就搵到仲要book埋!!勁呀!!!O個晚去食機會上都OK呀, D野食又唔差(好surprie有鵝肝食), 環境又唔錯, 地點又幾好!!初初睇到有人話間野O既音樂太嘈都驚一驚, 點知都唔係太嘈姐~~~好彩!O個到有個牌寫"慶祝尖沙咀分店開張"先做discount架, 唔知會做到幾時, 所以大家如果要食o既就好快d喇~~咁o既價錢食到咁o既環境同埋食物都好ok架喇!!值得推介!
咁o既價錢食到咁o既環境同埋食物都好ok架喇!!值得推介!