2024-11-16 139 瀏覽
Gogo為食坊位於旺角砵蘭街 嗰度都幾多食肆 而呢個為食坊就係要上電梯 相對地唔起眼 但樓下就見到有banner賣廣告 呢度有非常多唔同種類嘅嘢食選擇 中式小菜/小食/刺身壽司/炒粉麵飯/甜品樣樣有 而今次我哋就食中菜為主Gogo小菜客飯柚子一字骨 $85 配白飯熱飲柚子一字骨個汁係柚子醬加埋泰式甜酸醬整成 個一字排都幾爽口 帶骨嘅肉不嬲都係特別好味 Portion唔算細 另外跟餐叫咗杯熱羅漢果茶 跟餐唔使錢 其實仲有珍珠奶茶/QQ百香果茶等等嘅台式飲品可以揀 只係需要+$8 下次可以試下韭菜豬肉鍋貼 $42呢個鍋貼都幾有驚喜 因為鍋貼皮夠厚同煙韌 個底煎得夠香脆 一咬落口爆曬啲肉汁另外鍋貼可以+$25跟一碗沙爹肥牛湯米粉 食完包保飽肚川芎白芷天麻燉魚頭 $348我哋不嬲都好鍾意飲啲湯湯水水 所以叫咗一個平時屋企比較少煮嘅中藥材湯水 川芎白芷天麻燉魚頭 除咗有半個魚頭仲有瘦肉同埋好多雞腳 個湯有淡淡嘅中藥材味 飲落去都幾順口本身我哋仲睇啱咗呢度有個叫做Gogo優惠套餐 $288 有A+B兩款小菜 例如可以叫酸菜魚加個小炒王 包埋兩碗白飯同兩杯熱飲 最後都因為驚食唔曬冇叫到 但我哋見隔離

Gogo小菜客飯
柚子一字骨 $85 配白飯熱飲

韭菜豬肉鍋貼 $42
另外鍋貼可以+$25跟一碗沙爹肥牛湯米粉 食完包保飽肚

川芎白芷天麻燉魚頭 $348

本身我哋仲睇啱咗呢度有個叫做Gogo優惠套餐 $288 有A+B兩款小菜 例如可以叫酸菜魚加個小炒王 包埋兩碗白飯同兩杯熱飲 最後都因為驚食唔曬冇叫到 但我哋見隔離枱個酸菜魚賣相都唔錯 下次可以試下