餐廳: 老趙越南餐廳
資訊:

2017-03-17 846 瀏覽
朋友A 一向慳家,同佢食晏,就去佐敦揾抵食嘅老趙。反正呢期已經裝修左,環境比以前舒適。最近傷風,冇得食我至愛嘅咖喱,唯有叫下其他。朋友A要香茅雞翼飯, 雞翼一向味道都OK,香茅味足夠,雞皮算幾香。仲配埋啲乾蒜同埋蔥油。我就要香茅豬扒飯,豬扒唔算太硬,但係感覺用咗鬆肉粉,香茅味冇雞翼咁突出。每次食呢個飯,我都好鍾意加埋啲魚露, 感覺會冇咁乾。香茅雞扒同香茅豬扒味道都只係一般般,最出色嘅始終都係佢哋嘅咖喱。一碟飯加埋飲品都係五十幾蚊,算係經濟實惠。飲品就通常要熱柑桔,唔係間間餐廳都可以飲柑桔又唔使加餐飲錢。 雖然係即沖,但總好過來來去去得咖啡奶茶,檸水檸茶。另外,呢排係咪換咗店舖經理?佢哋嘅服務改善咗!今次嘅服務絕對令人滿意。多謝前多謝後,落單埋單都好有效率,而且仲好有笑容。下次會嚟幫襯,食番個至尊咖喱架啦。今次嘅好評係全因平日嘅咖喱,同今次嘅優質服務!

最近傷風,冇得食我至愛嘅咖喱,唯有叫下其他。

一碟飯加埋飲品都係五十幾蚊,算係經濟實惠。

另外,呢排係咪換咗店舖經理?佢哋嘅服務改善咗!