2016-08-05 830 瀏覽
這裏環境 ok 㗎, 在商場一角, 都有外國 Cafe feel。加上裝修都幾雅緻, 坐響到飲杯泰式奶茶, 望吓商場行過嘅人, 好悠閒吓。好可惜。。。。。食物真一般, 海南雞飯無味嘅, 又鞋, 連雞脾都鞋, 點煮得出?送餐慢, 我坐下時隔離枱4猛男有2人已吃緊, 另2人個餐到我吃完咁滯先到, 炒飯咋喎, 要咁耐?侍應姐姐無笑容唔講, 我個沙律已到都未有餐具, 問佢攞, 比左支仲有粒飯 chee 住嘅匙羹我, 是否驚我唔夠飽要加底?。侍應哥哥捧住飲品行過有2滴滴左喺我手臂, 又要講句多謝晒。食食吓侍應哥哥成盆飲品打瀉晒, 攪到我後面幾位人客一身都係。 小心d 嘛。咁嘅經驗, 你話下次仲來唔來食唔食好呢?
好可惜。。。。。

咁嘅經驗, 你話下次仲來唔來食唔食好呢?