2021-04-26
而家成行成市都有好多打邊爐既鋪頭,點樣將自己間鋪頭成功,真係要諗一諗方法,就好呢我同媽咪去既呢間火鍋酒樓咁,佢地竟然諗到,打邊爐加點心,呢個想法,真係好吸引年長既一輩。我同媽思好早就到左,估唔到都好多人排隊。不過唔醫緊要,酒樓因為都大,唔駛點等就有枱喇。我地叫左椰子燉雞湯鍋底,勁大陣椰香!未打邊爐前,係大堂有一個自助拎小食既位置,佢地會唔同時間都放啲新鮮出爐既小食出黎,同埋有個保溫箱,保持小食既熱度。另外出面有飲品櫃,方便食客自行選擇飲品。雞軟骨都真係幾出色,好香口,食完一粒後,完全停唔到。。。 想拎第二碟個時,出面已經無哂另外又叫左幾籠點心食,一邊食點心,一邊飲個鍋底既湯今次大鍋了。。。掛住食小食同點心,完全唔記得點打邊爐既野食。。。但已經食到7成飽喇好間酒樓就真好矛呀我地都叫左幾樣火鍋既食料,但真係唔係好多。。。我承認我被啲點心遮蓋左雙眼
我地叫左椰子燉雞湯鍋底,勁大陣椰香!
另外出面有飲品櫃,方便食客自行選擇飲品。
另外又叫左幾籠點心食,一邊食點心,一邊飲個鍋底既湯