Yogo係我第一次食既Yogurt地方不過隨著Yogurt係香港既普及,我同女朋友就成日去唔同既新地方試新Yogurt,慢慢就忘記左Yogo!不過就咁岩前排,Goupon做團購,所以我就買左兩張$40 coupon 番到回味一下依個地方$40 coupon可以買大約266g。一入到去服務員就好好態度咁招呼我地,果日Yogurt有四種味:原味,士多啤梨,香苧同荔枝!我地因為想食隻唔同味,所以就mix左兩種味。士多啤梨味同香苧味(各要左100g多少少)加埋少少曲奇碎同椰果就成為我地既Yougurt喇一直最鍾意依到既Yogurt味道。因為雖然佢有好多唔同味道,不過佢每一種味都能keep到一定水準,真係好正!唔似得好多地方都只得原味,就算有其他味都整得唔好食(一係好似雪糕,一係變左藥水味道)!今次都唔例外,一食落去有淡淡既士多啤梨味同香苧味,match埋Yogurt應有既酸味真係prefect,我同女朋友都食唔停口!各位如果鍾意食唔同味既Yogurt,Yogo一定係你既選擇而且果到有幾張椅,有陣行過入去坐低食一食真係好寫意,我真心推薦大家可以去食下嫁
Yogo係我第一次食既Yogurt地方

我的Yogurt