2021-12-09
中環街市2樓外賣自取店~取完可到地下桌椅用餐~🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $65 餡料超多酥脆軟殼蟹、小龍蝦沙律、甘藍菜沙律、青瓜、羅馬生菜、他他醬、俄式蛋黃醬咬落去好Juicy, 醬汁都慢慢流出嚟!軟殼蟹夾喺三文治之間,青瓜同生菜味道好突出可以去除油脂感~🫕芝士龍蝦汁通心粉 Lunch Set $110+薯條+飲品表面勁多烤咗嘅芝士!中間仲有龍蝦仔咖~通心粉細細粒,食完好飽肚~🍗韓式甜辣雞鎚 $38 芝士焦糖洋蔥薯條 $38韓式甜辣醬味道較淡都開到胃~外層脆脆有4隻~🥗沙律 $58 可選2種口味, $68可選3種, 我揀咗細沙律2種口味~ 估唔到份量都幾多!🍎🍗慢燒雞蘋果沙律 :餡料:燒雞肉、西芹、蘋果、青瓜、蔓越莓乾、紅提子、烤核桃果仁每一種餡料好足同埋食得出唔同味道!西芹、蘋果、青瓜超級爽口清新!🥗🥬粉紅羽衣甘藍藜麥沙律:餡料:羽衣甘藍、蘋果、西瓜、紅火龍果、腌漬紫甘藍、蔓越莓乾、南瓜籽、鷹嘴豆、馬蘇里拉芝士、紅菜頭油醋汁、三色藜麥大量羽衣甘藍!加上紅菜頭油醋汁超開胃!鐘意有埋蔓越莓乾
蝦兵蟹將鐵板三文治
蝦兵蟹將鐵板三文治
芝士龍蝦汁通心粉
🍗韓式甜辣雞鎚 $38 芝士焦糖洋蔥薯條 $38
韓式甜辣醬味道較淡都開到胃~外層脆脆有4隻~
估唔到份量都幾多!
沙律
大量羽衣甘藍!加上紅菜頭油醋汁超開胃!鐘意有埋蔓越莓乾