2022-05-04
周不時都會有啲moment特別好甜食,今次行入海港城,見到有呢個popup既cookieDPT,再加上手上有coupon可以用,計返條數其實幾抵,就忍唔住買左三塊返屋企嘆~肥唔肥呢啲放埋一二邊先🐽🐽今次揀左紅絲絨、花生醬、同埋朱古力布朗尼夾心,只能夠講三塊都有十足份量,雖然面積唔算好大但厚度搭夠!meet開睇下,紅絲絨有粒粒白朱古力,食落好重麵粉味,仲有好淡朱古力氣味,尚算可以~花生口味meet開睇唔出太明顯分別,但放入口就知道有一堆濃濃花生醬係中間,特別杰身厚重,十分香口唔錯,拎完亦唔會成手油👍🏻而最後都係我的最愛,話明brownie夾心,佢真係成舊布朗尼放係入面,有返少許濕潤度,唔會太乾硬,另外陪埋原味曲奇,兩樣加起來有分明既層次,但好好彩地唔會過甜,連唔鍾意食甜野既母親都覺得可以接受。有機會一定會試埋其他口味!!!🍪😍
有機會一定會試埋其他口味!!!🍪😍