(非會員)
2006-02-01 6 瀏覽
一星期內黎左兩次;第一次係因為其他餐廳都要等位,呢度唔駛,男朋友又想食日本野,所以黎試下,叫左1.石燒雜錦飯--- 入面有d雜菜啊,少少肉,waitress黎到先加隻蛋入去撈埋一齊,同埋有個(好似)bbq汁既汁可以加;味道一般,無乜特別;我食左幾啖,男朋友話幾好;2.雜錦魚生飯--- 呢個係我揀既,差唔多次次食日本野都會叫魚生飯(我至愛^.^),都係三文魚,吞拿魚,魷魚,少少海膽同飛魚子;仲有兩塊蛋角;魚生幾大塊;味道普通,唔太好唔太差;豬頸肉,雞軟骨同埋蝦天婦羅各一:個蝦同豬頸肉好好味,雞軟骨無乜味,我麻麻地~~第二次同朋友黎,佢又話要試呢間;要左1.蝦天婦羅烏冬---呢個朋友既,我無試,不過得一隻大蝦咁大把;好心比多一隻啦~2.魚生飯----哈哈,因為太中意食魚生,所以又叫3.芝士白汁pizza ----好好味,入面有八魚,其他都食唔出咩黎,好似海鮮咁..但係個汁好芝士,餅底好軟,會番炒~~4.露筍牛肉卷---唔食牛,無試到~~基本上都唔錯既,唔駛等位都會再黎兩次埋單都係差唔多三百蚊

第二次同朋友黎,佢又話要試呢間;要左
2.魚生飯----哈哈,因為太中意食魚生,所以又叫
4.露筍牛肉卷---唔食牛,無試到~~

基本上都唔錯既,唔駛等位都會再黎

兩次埋單都係差唔多三百蚊