2007-09-21 8 瀏覽
朋友係呢度既熟客,所以帶左我同小牛黎呢度食晚餐。有$35起既套餐,一人一個,我點扎肉雞絲撈檬套餐($35),小牛點蟹肉三色蛋飯套餐($42),朋友點檬要套餐($52),另點豬肉濱海($39)。扎肉雞絲撈檬:都幾大碗,而且係超速上桌,不過粉好硬,要落好多魚露先會無咁乾硬,雞絲一般,唔算幼,勝在多肉而唔肥,屬一般貨色;蟹肉三色蛋飯套餐:好有特色,除左蟹肉三色蛋,好以仲有塊豬扒,蟹肉三色蛋係混入蟹肉同其他配料既蛋餅,我試左少少,味道普通,無蟹味,但的確係有佢既特色既;檬要:見到朋友果碗都幾大碗,又多送,有兩大粒牛丸,仲有蝦,好海鮮,唔怪得貴咁多,佢話好味,但睇個樣,湯底橙紅色,應該辣既;豬肉濱海:一碟6件,蝦片夠脆,都幾好味,但同出面的越南餐館質素差不多,無特別!我覺得成餐都算唔錯,但朋友話而家差左,以前仲好喎!
朋友係呢度既熟客,所以帶左我同小牛黎呢度食晚餐。
我覺得成餐都算唔錯,但朋友話而家差左,以前仲好喎!