餐廳: 林園甜品粉麵小食
資訊:

2010-04-13 187 瀏覽
今日早左放學, 返左大圍食個早飯, 又諗唔到食乜, 黎左呢度...叫左:生牛肉河 ($15): 朋友話ok好味香茅豬肉粉 ($20): 好多豬肉, 個湯底有師傅不過咋係ok的咖哩魷魚 ($13): 好味但點解係凍既...=_=沙茶魚蛋+豬皮+蘿白 ($10): 呢個好正, 又夠熱又夠味, 下次一定會encore呢個!椰汁西米+粟米 ($8): 有d似凍食既粟米湯, 冇乜椰汁味, 應該唔會再叫明明係$66, 佢收左我$69, 但當時我冇計數, 所以算啦...不過我估佢冇心, 因為上次去食佢計少左我幾蚊(不過我有計數, 所以俾返左佢)

叫左:

生牛肉河 ($15): 朋友話ok好味