2023-01-18
好耐冇返鄉下🇯🇵 但係又想食牛肉丼飯… 朋友搵左呢間 係日本燒牛肉丼飯元袓 開到黎香港呀‼️ 唔使搭飛機都食到日本嘅味道。餐廳裝修保留左好傳統嘅日本風格,入到去真係好似去到日本嘅店舖咁樣🤭 好有親切感。🤔又想食牛肉,又想食豚肉 落單嘅時候糾結咗…2秒!結果全部叫晒🤣 餐廳係QR code形式落單,我要左一個燒牛肉丼配餃子🥟(3件) 並盛 $58 + 溫泉玉子🥚 $15 👉🏻 並盛分量女仔食好足夠,+$10 可要大。牛肉份量好多,醬汁甜甜地 加埋溫泉玉子 話咁快就食晒成碗飯👍🏻👍🏻追加燒豚肉 $45 👉🏻 份量都好多,豚肉厚厚一片 配埋煮到入晒味嘅洋蔥🧅 好正😋泡菜 $12 👉🏻 太多肉都想食啲菜😂 泡菜撈飯定係就咁食都好好食👍🏻今時今日喺香港呢個價錢食到咁正宗嘅日本丼飯,店舖座位闊落 無加一 簡簡單單食個飯真係唔錯嘅選擇。