成個menu最欣賞前菜同甜品前菜4個小點都好好食😋Wine pairing 同 茶葉都好出色鮑魚麵okay, 算幾好食海參有啲失望,我以為會係外脆內軟同埋會Juicy啲,海參太薄,完全食唔出海參的軟糯口感下面舊蝦肉亦炸得乾左少少,口感較實個汁噴左花雕酒,好食過舊海參冬陰功馬友魚普通,唔算特別夾雪葩有啲fusion特色,幾得意嘅,清下味蕾花膠亦做左fusion style, 都特別嘅,但未至於會好回味慢煮大根加流心蛋黃煮得幾好,但個人認為調味可以減返少少,咁可以食返大根本身個甜味主菜係羊/牛,煮得都唔錯,但調味冇咩特別飯都係普通,炒飯好食啲甜品一流,撻底做得好薄好脆,cream加左茉莉花茶味,茶味清香,個cream打得岩岩好,食得出用左靚茶葉,麝香葡萄好正👍🏻👍🏻Service唔錯,但open kitchen真係要好留意hygiene, 尤其是隻手掂完口罩應該要洗手或者換手套再掂食材會好啲Overall 算好食的,但性價比一般啦
成個menu最欣賞前菜同甜品
前菜4個小點都好好食😋
Wine pairing 同 茶葉都好出色
鮑魚麵okay, 算幾好食
下面舊蝦肉亦炸得乾左少少,口感較實
個汁噴左花雕酒,好食過舊海參
冬陰功馬友魚普通,唔算特別夾
雪葩有啲fusion特色,幾得意嘅,清下味蕾
主菜係羊/牛,煮得都唔錯,但調味冇咩特別
飯都係普通,炒飯好食啲
Overall 算好食的,但性價比一般啦

• Mucat