Cozi Lounge 酒店下午茶真係好抵食呀!今次嘅主題係莓莓盛燕,兩位用只係HK$398,真係抵食到爆!咸點方面,首先試咗香煎鵝肝配砵酒汁,鵝肝薄身香脆,加埋砵酒汁更加提升咗味道。再嚟試嚇香脆炸蠔配藍莓他他汁,蠔肉鮮嫩,外脆內軟,配埋藍莓他他汁,好鮮甜。燕窩香蒜煙肉蛋批都好特別,煙肉嘅鹹香同燕窩嘅滑順,令味覺有層次感。最後,刁草三文魚泡芙,三文魚鮮甜,泡芙鬆軟,一口咬落去,真係唔錯🤭甜點方面,燕窩牛奶布甸係其中一個亮點,布甸滑順,加埋燕窩,好滋味。藍莓芝士餅同燕窩紅色天鵝絨蛋糕都好靚仔,芝士餅香濃,天鵝絨蛋糕鬆軟。燕窩士多啤梨慕絲杯同紅桑子歌劇院蛋糕都係甜品中嘅經典,慕絲杯清新,蛋糕柔軟,兩者配搭得好好。最後,士多啤梨卷,蛋糕軟綿綿,絕對係一個完美嘅結尾🤗仲有兩杯指定無酒精飲品Angel Kiss,士多啤梨再配上茶味,真係幸福到不得了!《Happy hour買一送一》慢慢傾下偈,食到咁上下就happy hour 🥂夜晚6-10pm 、happy hour買一送一。有紅酒🍷、白酒🍸、啤酒🍺、Cocktail 🥃、mocktail🍹我哋就揀咗氣泡酒同Mango Iced Tea,好ch

《Happy hour買一送一》
有紅酒🍷、白酒🍸、啤酒🍺、Cocktail 🥃、mocktail🍹我哋就揀咗氣泡酒同Mango Iced Tea,好chill~
約埋三五知己,一齊high tea 再happy hour 啦😉