2022-04-05 563 瀏覽
疫情困咗係屋企好耐,朋友係要見㗎,又想飲兩杯,傾下近況呢間餐廳就最啱我地星期六呢個中港城都係冇乜人,我地就揀咗坐outdoor,因為朋友要食煙,相信食煙嘅朋友仔都知,唔洗走嚟走去食煙仲要有得飲,真係賞心樂事我又唔記得影餐牌啦我地兩個都叫咗班尼迪蛋,呢個set有包嘢飲,可以飲 coffee, Cappuccino, tea已經唔記得咗啦佢嘅班尼迪蛋係超高身㗎,個蛋係包入面,包面上有煙肉,牛油果,帶子同埋菜,我想講佢個包超好食,焗到包面係脆㗎入面就好軟熟,冇得輸,不過一個人基本上係食唔曬㗎,不過唯一要投訴就係D菜太長,食嗰時覺得自己好似隻牛食緊草咁我本人一日唔飲杯回魂啡係乜都做唔到嘅,放假就唔好飲齋啡啦,開心下飲杯cappuccino先但係我同朋友去呢間嘅重點係要飲酒,傾心事,每位$128就可以飲5種酒,白酒紅酒有汽白酒,可以由12點飲到6點,仲唔夠我地傾餐廳侍應都好好,有傾有講咁,仲會自動自覺幫我斟酒,咁樣玩成日都係每人$350,飲飽食醉啦

我又唔記得影餐牌啦

2022-04-02