2023-02-18
灣仔區好多漢堡包店,今次試咗一間新舖,環境非常舒服同乾淨,總體感覺非常好,應該係我目前食過灣仔區最好味嘅漢堡😋佢最大嘅特色係啲麵包用咗酸種麵包,而牛肉係全天然安格斯牛肉,用自家牧場養育牛牛🤩N+ classics,double with bacon呢個漢堡包不得了,勁大個勁厚勁豐富😍兩層厚厚嘅安格斯牛肉,真係好香,仲要加埋塊煙肉,真係又邪惡又吸引,食完滿足感十足。最正係有幾款唔同嘅醬汁揀,而且全世界係自家製嘅,出面食唔到㗎👍🏻N+ limited truffle burger同樣要咗double,呢個就充滿黑松露味,6安士嘅安格斯牛非常厚非常香,而且醬好多,上下兩層都有,正到不得了☺️牛嘅香味加上黑松露醬嘅香味,配埋酸種包,真係冇乜地方可以食到咁高質嘅漢堡。另外加$50可以轉套餐,有得揀薯條或者薯角,佢一大盒上,份量驚人,最正係會俾三盒仔唔同嘅醬,都係自家製㗎,我就最鍾意蜂蜜芥末醬啦,不過最後真係食唔晒。另外套餐包埋飲品,有得揀汽水同茶等,我就揀咗檸檬梳打水,好好飲☺️
N+ classics,double with bacon
N+ limited truffle burger