2024-08-05
觀塘區都算係有好多burger鋪嘅地方,我諗呢間店最大嘅特色就係爆多醬!作為重口味人覺得賺左,我地2個人叫左個二人餐,老闆好霸氣咁問我地想要咩醬,好似想我地試曬咁多款咁😂 最後只揀左最基本嘅3款,茄汁、蜜糖芥末同千島醬炸薯條份量好多,醬汁食落感覺唔係來貨嘢,3款都屬於比較厚身,食落都有食緊芝士嘅感覺,非常濃厚,就算每一啖都撩啖醬黎食都食唔曬!真係要多人黎食先好叫咁多款醬安格斯牛肉芝士漢堡漢堡好大份,牛肉食落係手工製嘅質感,厚度分佈有啲唔平均😂 外層煎得好香口,裡面又會做到好juicy咁,食落唔乾,唔會吸曬啲口水芝士同大量嘅醬汁都令成個包更加重口味,食得burger想要嘅就係呢種邪惡口味!脆炸雞塊本身以為會係雞肉打碎再搓成一舊嘅雞塊,原來係類似炸雞扒再切細嘅雞塊,雖然有少少油,但炸得好脆口,雞肉都好嫩滑!
安格斯牛肉芝士漢堡
芝士同大量嘅醬汁都令成個包更加重口味,食得burger想要嘅就係呢種邪惡口味! 脆 炸雞塊