6天前
「白松露蜂蜜牛油雙雞堡」:邪惡級滿足感!講真,Burger Shot 呢個白松露漢堡真係 「癲咗咁好食」!一上枱就聞到超濃白松露香,唔係嗰種廉價香精味,係真·松露獨有嘅 earthy 香氣,仲要配埋 蜂蜜牛油醬——呢個組合真係殺晒!甜甜哋又帶牛油鹹香,同松露夾到「叮」一聲,食落完全唔膩,反而越食越開胃雙層脆雞大滿足重點係佢用 兩塊爆汁雞腿排!外皮炸到金黃脆口,咬落「咔嚓」聲,入面肉質嫩到飆汁,仲要每塊都厚過手指!雙層夾擊之下,啖啖肉嘅口感真係冇得輸,大胃王同食肉獸保證拍枱叫好! 神仙醬汁拯救世界不得不讚佢哋個 蜂蜜牛油松露醬,多到瀉之餘仲要每啖都掛滿包。蜂蜜嘅微甜完美中和炸雞油膩,松露碎粒仲要落得夠豪,每口都食到粒粒香氣,成個包層次感爆燈麵包本身都做得好,烘到微脆,唔會濕淋淋。趁熱食!脆雞凍咗會打折扣轉套餐有埋脆薯同汽水,薯條係幼身脆薯,撒滿松露粉,堅正!女仔食可能覺得分量太大,建議同朋友 share 再加小食
雙層脆雞大滿足
神仙醬汁拯救世界
趁熱食!脆雞凍咗會打折扣
轉套餐有埋脆薯同汽水,薯條係幼身脆薯,撒滿松露粉,堅正!
女仔食可能覺得分量太大,建議同朋友 share 再加小食