2023-09-03 522 瀏覽
睇到咁多喊面,本身都不帶任何期望,只係想去啲舊冰室懷舊下。******************************我星期日兩點半去到得一枱客。兩個婆婆同一個叔叔做樓面,應該都係一家人。我地影左幾張相,婆婆塊面即刻黑晒係咁避,我同佢講「唔好意思,我唔會影到你」,婆婆先無咁黑面😂。而叔叔就好好招呼有禮貌。******************************叫咗西多士,牛肉麵同奶油多都超級好食,係好食茶記嘅水準。鮮牛肉真係鮮牛肉,一啲梳打粉都無,重落左少少辣油!奶油多好鬆化!西多重油糖好正!!不過奶茶嗰啲真係差差哋,大家樂麥記水準咁😅埋單$100 ,叔叔應該收平咗幾蚊,真係一個食歷史同人情味嘅地方
睇到咁多喊面,本身都不帶任何期望,只係想去啲舊冰室懷舊下。
  • 鮮牛肉麵
  • 西多士