2019-06-05
六公館可以話係長期都咁多人,可能因為環境同食物質數都好好,所以今次小妹都提早一段時間黎Book枱呢個聖子好新鮮而且沒有沙,食落爽口仲有仲有海鮮既鮮甜味。最主要係海鮮烹既時間,如果時間耐咗就會好韌,所以不得不讚呢個聖子好正48小時慢煮牛肉,煮咗48小時入面都係咁Juicy同埋一D都唔韌。加上用咗Ribs,所以牛肉味更加重魚肉肉質非常嫩滑,魚味濃而不是腥味。唔食魚既人更加唔使擔心,因為好貼心咁將骨拆走,入面仲有蛋白,連埋魚肉一齊食,好香好滑呢個辣炒雞有一陣好香既辣椒味,由於小妹食得辣所以就唔會覺得好辣,但朋友就覺得辣咗D,但個雞都仲帶點嫩滑,所以小妹都幾Like最後要食返個甜品喇,有燉木瓜,木瓜Size1-2人食都無問題,燉完既木瓜更加香同埋食完都有有滋潤既感覺呢到既好Modern又有點情調,好適合2個人一齊食
呢到既好Modern又有點情調,好適合2個人一齊食